Läxläsning

Läxläsning

Vill du ge ditt barn en god studierutin?
Har ditt barn svårt att hänga med i något ämne?
Behöver din tonåring extra stöd inför grundskolans slutbetyg?

Med FöräldraFörstärknings läxläsningstjänst får ditt skolbarn stöd i sitt skolarbete av en studievan studiecoach. Att exempelvis läsa matte tillsammans med en teknologstudent kan kännas som en stimulerande utmaning. Ditt barn har kanske på grund av sjukdom tillfälligt halkat efter i något ämne och med en föräldraförstärkare som stöd vid läxläsningen finns det goda möjligheter att komma i fatt. Med regelbunden läxhjälp ökar förutsättningarna för att ditt barn ska få en god grund inför framtida studier.

I tjänsten ingår att du alltid får en skriftlig läxläsningsrapport per e-post efter varje läxhjälpstillfälle.

Så här kommer du igång!

1. För att anlita FöräldraFörstärknings läxhjälp till ditt/dina barn, kontakta oss för en intresseanmälan.
2. Vi återkommer till dig snarast med ett förslag på en studiecoach som motsvarar dina önskemål.
3. Er kontakt på FöräldraFörstärkning kommer tillsammans med er blivande studiecoach hem till dig och din familj och går igenom hur tjänsten ska utformas för att motsvara era behov och fungera på bästa sätt för er.
4. Tjänsten startar efter ert önskemål.

Priser

Tjänsten läxläsning kostar 450 kr per timme. Vi erbjuder flera olika alternativ av läxläsning; läxläsning på vårt kontor, läxläsning hemma och läxläsning tillsammans. Läs gärna mer på: www.stustu.se

Tjänsten faktureras månadsvis och betalningstiden är 10 dagar med förfallodag vid månadsskifte.

Klippkort

Det finns möjlighet att köpa klippkort för enstaka tillfällen - läxläsning vid behov. 5 tillfällen à 1,5 timmar för 3600 kr (480 kr per timme).

Bra att veta!

1. Våra läxhjälpstillfällen är vanligen 90 minuter, men vi har flera olika alternativ när det gäller läxläsning. Har du exempelvis föera barn så är det möjligt för barnen att dela på läxhjälpstiden eller att läsa tillsammans.
2. Våra terminer följer normalt grundskolans läsår, men du bestämmer tillsammans med din studiecoach när uppdraget ska starta. Skollov är normalt uppdragsfria, men avtalet kvarstår under studiecoochens ledighet. Önskar du hjälp under loven går detta naturligtvis bra.
3. Det går bra att flytta inplanerade pass om det sker senast 24 timmar före aktuell dag, därefter räknas det som en avbokning och debiteras med 50 procent. Pass som avbokas mindre än 4 timmar innan debiteras ni för hela kostnaden. Fasta tillfällen på kontoret har dock andra villkor för avbokningsavgifter och uppsägningstid. För frågor kontakta oss.
4. Kostnaden per timme är alltid den samma oavsett tid/veckodag.
5. Vi har en veckas uppsägningstid.