Privat barnskötare - Enstaka tillfällen

Privat barnskötare - Enstaka tillfällen

Är ni bjudna till fyrtioårsfest på lördag?
Är det dags för föräldramöte?
Har du behov av förstärkning vid femåringens kalas?

Det går alldeles utmärkt att anlita en av våra föräldraförstärkare vid enstaka tillfällen. Vi frågar våra redan befintliga medarbetare, de som vill och kan har möjlighet att ta ett extra pass. Detta innebär att vilken föräldraförstärkare som kommer hem till din familj kan skifta från gång till gång. Däremot kan du och din familj alltid förvänta dig trygg service av en ansvarsfull föräldraförstärkare.

Så här kommer du igång!

1. För att anlita en föräldraförstärkare som barnskötare, kontakta oss med önskemål om tid, längd på barnvaktspasset, plats samt eventuella önskemål. Vill ni vara säkra på att ni får hjälp ser vi gärna att att vi får information fem dagar innan det aktuella datumet. Är det mindre än fem dagar till ert tilltänkta pass är ni självklart ändå varmt välkomna med er ansökan då vi alltid försöker lösa det.
2. Vi återkommer till dig snarast och sätter dig i kontakt med en lämplig föräldraförstärkare.

Priser

Privat barnskötning vid enstaka tillfällen kostar 175 SEK per timme efter skatteavdrag för hushållsnära tjänst (350 SEK före avdrag) och faktureras med minst 2,5 timmar per tillfälle.

Tjänsten faktureras månadsvis och betalningstiden är 10 dagar med förfallodag vid månadsskifte. Skattereduktionen för hushållsnära tjänst erhålls direkt på fakturan.

Bra att veta!

1. Det går bra att flytta inplanerade pass om det sker senast 72 timmar före uppdragets starttid, därefter räknas det som en avbokning och debiteras med 50 procent. Pass som avbokas mindre än 24 timmar innan debiteras ni för hela kostanden.
2. Barnskötning vid enstaka tillfällen startar alltid 30 min innan föräldraförstärkaren ska vara själv med barnen. Detta är för att Föräldraförstärkaren ska kunna få ta del av era rutiner och önskemål samt få tid till att hitta i ert hem.
3. Vi fakturerar alltid minst 2,5 timmar per uppdragstillfälle. Kostnaden per timme är alltid den samma oavsett tid/veckodag. Tiden mellan 00.00 och 05.00 är sovtid för föräldraförstärkaren och avgiftsfri.
4. Har du av någon anledning behov av att ändra sluttiden sedan föräldraförstärkarens arbetspass väl har börjat så faktureras du 1,5 gånger timtaxan.