Privat barnskötare - Regelbundna uppdrag

Privat barnskötare - Regelbundna uppdrag

Rusar du från arbetet för att hinna hämta barnen på dagis?
Längtar du efter egen tid för dig och din partner?
Känner du stress inför ”vabsituationerna”?

Privat barnskötare - Regelbundna uppdrag ett långsiktigt engagemang som anpassas efter just era behov.

– Du arbetar klart – vi hämtar barnen, följer med till fritidsaktiviteter och lagar mat. Du deltar på ditt möte – vi stannar hemma med ditt ”inte tillräckligt piggt för dagis” barn. Du går på teater med din partner – vi lägger barnen.


Vi börjar alltid med att göra ett besök hos er för att kunna utforma tjänsten i enlighet med dina och din familjs specifika önskemål. För oss är det viktigt att erbjuda god omsorg, kontinuitet och trygghet, varför du och din familj alltid har samma föräldraförstärkare.

Så här kommer du igång!

1. För att anlita FöräldraFörstärknings privata barnskötare, kontakta oss för en intresseanmälan.
2. Vi återkommer till dig snarast med ett förslag på en föräldraförstärkare som motsvarar dina önskemål.
3. Er kontakt på FöräldraFörstärkning kommer tillsammans med er blivande föräldraförstärkare hem till dig och din familj och går igenom hur tjänsten ska utformas för att motsvara era behov och fungera på bästa sätt för er.
4. Tjänsten startar efter ert önskemål.

Priser

Tjänsten privat barnskötare kostar 175 SEK per timme efter skatteavdrag för hushållsnära tjänst (350 SEK före avdrag) och faktureras med minst 2,5 timmar per tillfälle.


Vi tillämpar ett rabattsystem som grundar sig på hur mycket du anlitar oss:
Minst 10 timmar per vecka ger 10 % rabatt.
Minst 20 timmar per vecka ger 15 % rabatt.
Mer än 30 timmar per vecka ger 20 % rabatt.


Tjänsten faktureras månadsvis och betalningstiden är 10 dagar med förfallodag vid månadsskifte. Skattereduktionen för hushållsnära tjänst erhålls direkt på fakturan.

Bra att veta!

1. För att få tillgång till tjänsten privat barnskötare krävs det att du bokar ett fast 2,5-timmars pass i genomsnitt varannan vecka.
2. Våra terminer följer normalt grundskolans läsår. Du bestämmer tillsammans med din föräldraförstärkare när terminen startar. Önskar du hjälp under loven går detta naturligtvis bra.
3. Det går bra att flytta inplanerade pass om det sker senast 24-4 timmar före aktuell dag, därefter räknas det som en avbokning och debiteras med 50 procent. Pass som avbokas mindre än 4 timmar innan debiteras ni för hela kostnaden.
4. Vi fakturerar alltid minst 2,5 timmar per uppdragstillfälle. Kostnaden per timme är alltid den samma oavsett tid/veckodag. Tiden mellan 00.00 och 05.00 är sovtid för föräldraförstärkaren och avgiftsfri.
5. Har du av någon anledning behov av att förlänga föräldraförstärkarens arbetspass sedan det väl har börjat så faktureras 1,5 gånger timtaxan.
6. Vi har en veckas uppsägningstid.