Tjänster

När du mår bra mår dina barn bra!

FöräldrarFörstärkning är till för dig som vill må bra som förälder. Våra tjänster möjliggör för dig att hinna med både familjeliv och yrkesliv och ger utrymme för dig och dina barn att skapa en god vardag.

Vi kan vara din förlängda arm på regelbunden basis eller hoppa in vid enstaka tillfällen. Våra föräldraförstärkare hjälper dig genom att till exempel hämta på dagis, följa med till fritidsaktiviteter, ordna mat, lägga barnen eller vara ett stöd vid läxläsning.

Vår övertygelse är att om du som förälder får möjlighet att må bra i din vardag, så kommer dina barn att må ännu bättre!

Privat barnskötare - Regelbundna uppdrag

Vår tjänst Privat barnskötare - Regelbundna uppdrag är utformad för att ge dig långsiktig och regelbunden avlastning i vardagen så att du till exempel slipper oroa dig för att hinna med att hämta på dagis eller kan skapa efterlängtad egen tid för dig och din partner.

Privat barnskötare - Enstaka tillfällen

Tjänsten Privat barnskötare - Enstaka tillfällen är till för dig som behöver hjälp med barnpassning vid enstaka tillfällen, till exempel när det är dags för föräldramöte eller om du ska gå på fest.

Läxläsning

Vår läxläsning riktar sig till dig som vill ge ditt barn en god studierutin eller har ett barn som av någon anledning har hamnat efter i skolarbetet.

StudentStudion®

Via StudentStudion erbjuder vi studiehjälp för gymnasieungdomar och blivande gymnasister.